i'm number four

Menatang apa itu Planking..?


Dizaman ketingkatan dua, terkenal dengan punk, skinhead, grunge, black meterialistik dan sebagainya. Zaman ketingkatan tiga pula terkenal dengan ya-a-aww nyer..apa lagi kalaw bukan hip hopers. Kejadahnya mat rempit sekalian up dzaman tingkatan empat sehingga tingkatan lima. Dijaman diploma, femes pula dengan tiga line, pekida, 30, 36, double seven mahupon seven eleven.

Dizaman degree maju selangkah dengan shuffle (ni zaman diploma pon dah wujud) tecktonik, isotonik semua lengkap. Ni baru dua tiga hari lepas aku mula sedar dengan fenomena baru kejadahnya anak-anak muda zaman sekarang iaitu “Planking“. menatang apa pulak planking ni..?

Planking yakni aktiviti yang bangang. Anda hanya perlu melakukan aksi lying facedown semata-mata untuk gambar yang ausome. Aktiviti planking ni berasal dari Australia dan nama lain lain bagi planking adalah ‘the lying down game’. Spesifik instructions adalah,anda perlu berbaring terlentang dengan badan dan muka menghala ke arah tanah with your arms to the side.Sangat senang bukan?

sumber

 

“Makcik nak juga ikut trend adik-adik oii..tp tulang makcik dah tak kuat..”  makcik Nab, Kuala Kubu Baru.

“Abang, kalaw adik buat camni, kira planking jugak tak..??” adik hanis, Jempol, N9. 

Planking secara berjemaah 

planking membantu saya set bubble dengan lebih tepat.

hat ni gua tak taw nak komen apa..mungkin beliaw ada migrain kot.

Pendapat aku lepas kena tengking dengan mak abah ke, dengan bos ke, awek-awek ke, then amat sesuai untuk melakukan planking untuk menunjukan tahap kebebalan anda sekalian. Sekian laporan semasa dari tibi tiga.

pix adalah dari sumber: blogserius dan remainlazy

Advertisements

One response

  1. I am not new to blogging and really value your blog. There is much prime subject that peaks my interest. I am going to bookmark your blog and keep checking you out. Wish you good luck.

    July 29, 2011 at 3:09 am

Sila komen disini.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s